Seaside Bully's

bull terriër kennel
Over Ons
IK BEN NATASCHA DANIELS EN SAMEN MET MIJN VRIEND REMCO EN ONZE 4 KINDEREN GENIETEN WIJ VAN ONZE HONDEN IN ZANDVOORT.

De liefde voor dieren begon al toen ik nog in de wieg lag. Wij hadden altijd dieren in huis, van vogels tot ratten en natuurlijk honden. En op de manege had ik vanaf mijn 9de jaar een eigen pony. Zelf ben ik opgegroeit met een Dobermann pinscher waar ik altijd als kind in zijn mand te vinden was. En dat ras was als klein kind natuurlijk mijn favoriete ras. In de loop van mijn kinderjaren zijn er een hoop honden mijn leven gepasseerd en ik was altijd met ze bezig….ze moesten wel naar me luisteren vond ik dus gaf ik ze zelf een gehoorzaamheid cursus (haha)….Als kind zei ik altijd over de Bull Terrier ik snap niet dat mensen die lelijke varkens honden mooi vinden!!! Als kind zag ik niks in ze (hihi). Totdat ik wat ouder werd en de hondenrassen zoals staffords e.d. mooi en leuk ging vinden en de Bull Terrier helemaal geweldig vond. Ze zijn zo uniek er is geen 1 ras met zo’n apart hoofd met die mooie kleine oogjes van ze, en dat clowneskische karakter!!

In 2000 kreeg ik een Stafford voor mijn verjaardag (Stripe), een erg lief en aanhankelijke hond waar ik gehoorzaamheids cursussen heb gevolgt en is dan ook echt een voorbeeld voor mijn andere honden. Maar mijn liefde voor de Bull Terrier bleef en droomde ervan om ooit een Bull erbij te nemen. Mijn toen malige vriend was allergisch voor honden dus nog een hond erbij zou niet gaan, dus ja wat doe je eraan…..alleen maar website bewonderen van Bull Terrier kennels. Ik was tenslotte ook besmet met het Bullen virus.!!

In 2005 kwam de eerste Bull Missy jaja je raad het al de relatie was over en er kwam gelijk een Bull in huis!! Na eerst een paar shows te hebben bezocht, leek het mij wel leuk om ook van tijd tot tijd een nestje te fokken en heb dan ook een kennelnaam aangevraagd.

In de tussen tijd zijn er wel wat Bullen bij gekomen, dus neem een kijkje op onze website om ze te bewonderen.

Onze honden groeien op in huis met kinderen en katten en lopen regelmatig mee mijn hondenuitlaatservice.

Veel kijk plezier op onze website!!

Groetjes Natascha, Remco, de kids , de Bullen en de kat.
Copyright ©2013 Seaside Bully's all rights reserved
Gastenboek
Rasstandaard
Geschiedenis
Contact
Home
Gezondheid
Nieuws
Teven
Pups
Herplaatsers
Foto's
Over ons
Reuen
nieuwe_website_seasidebullys008003.jpg
Wij zijn lid van de B.T.R.N